Ir a la página principal  
Cabecera de la sección Noticias  

Áreas temáticas:

. Estudios

. Información institucional

. Investigación

. Organización y Servicios

. Cultura

. Universidad y Sociedad

 

La Universitat entrega hoy los premios de la Olimpiada de Biología 2007

Hui dilluns, 2 d'abril, a les 18 hores, tindrà lloc a l'Aula Magna de la Universitat de València l'acte de lliurament dels premis de l'Olimpíada de Biologia de 2007 als finalistes de la Universitat de València en les fases local i autonòmica. El guardó consisteix en una beca per a la matrícula del curs 2007-2008 en les titulacions de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València.

En l’acte de lliurament estaran presents Maria Vicenta Mestre Escrivá, vicerectora d'Estudis de la Universitat de València; Vicente Roca Velasco, degà de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València i María José Lorente Carchano, delegada per a la Incorporació a la Universitat de la Universitat de València.

En aquesta edició han participat més de tres-cents quaranta estudiants de biologia de segon de batxillerat de centres públics i privats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. L’Olimpiada de Biologia ha estat organitzada per la Universitat de València a través de la Facultat de Ciències Biològiques i de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, amb la col•laboració de la Universitat Jaume I, la Universitat d'Alacant, l'Ajuntament de València, el Col•legi de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, el Rotary Club València Centre i Leica Microsistemes.

Els finalistes de la fase local de l'Olimpíada de Biologia són els següents:

 Laura Esparcia Martín, de l'IES Cid Campeador (València). Professora: Milagros Arnau Monlleó.
 José Mª Ortiz Salvador, de l'IES Blasco Ibáñez (Cullera). Professora: Pilar Beltrán Zúñiga.
 Esteban Tortosa Sipán, del CEU San Pablo (Montcada). Professora: Cristina Espert.
 Nicolás Jannone Pedro, del Sant Tomàs de Villanueva (València). Professor: Vicente Calap Montoro.
 Inés Poveda Galdón, del CEU San Pablo (Montcada). Professora: Cristina Espert.
 Enrique Platas Gil, del Col•legi l’Armelar (Paterna). Professora: Mª Dolores Carrillo.
 Juan Delgado Moraleda, del Sant Tomàs de Villanueva (València). Professor: Vicente Calap Montoro.
 Teresa Soria Comes, del Centre de Formació Secundària Florida (Cartarroja). Professora: Empar Medina Folgado.
 Laura Lorenzo Orts, de l'IES Orriols (València). Professora : Rosa Rey Ponce de León.
 Elena Álvaro Toquer, de les Escuelas San José, Jesuitas (València). Professor: Javier Subías Ruiz de Villa.

L'estudianta Laura Esparcia Martín, de l'IES Cid Campeador, participarà com a finalista de la fase autonòmica en la segona Olimpíada Nacional de Biologia, que tindrà lloc a Las Palmas de Gran Canaria del 20 al 23 d'abril de 2007.

Enguany, a més, participen en la fase nacional tres estudiants seleccionats pels centres guanyadors de l'Olimpíada de Biologia 2006: Alba Burguera Girau (IES Campanar), Enrique Platas Gil (Col•legi l’Armelar) i Alejandro Oliver Diago (IES Penyagolosa).

Els estudiants que queden finalistes en la fase nacional participaran en la dihuitena fase internacional de l’Olimpíada Internacional de Biologia (OIB), (International Biology Olimpiad, IBO), que tindrà lloc a la ciutat de Saskatoon, Canadà, del 15 al 22 de juliol de 2007, i en la primera Olimpíada Iberoamericana de Biologia, que s’organitza enguany durant el mes d'octubre a la ciutat de Mèxic.


http://www.uv.es/biologia

[«] Tornar

 

30-03-2007 14:32 h